SEO toepassen

Wat is SEO?

XLWebsite begrijpt waar jij met je bedrijf naartoe wilt

SEO toepassen

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachineoptimalisatie)

SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel van SEO is om meer organisch verkeer naar een website te trekken door ervoor te zorgen dat de website hoger wordt gerangschikt in de zoekresultaten.

On-page optimalisatie

On-page optimalisatie omvat het verbeteren van de website zelf, inclusief de inhoud, de technische aspecten en de gebruikerservaring. Dit houdt onder meer in het gebruik van relevante zoekwoorden in de titels, koppen en inhoud van de pagina, het optimaliseren van de meta-tags en beschrijvingen, het gebruik van interne links en het zorgen voor een snelle laadtijd van de website.

XL website design
SEO toepassen

Off-page optimalisatie

Off-page optimalisatie verwijst naar alle activiteiten die buiten de website plaatsvinden, zoals linkbuilding en social media-marketing. Het doel hiervan is om de autoriteit van de website te vergroten door middel van externe links naar de site en het delen van de inhoud op sociale media.

Een website laten maken, de stappen:

Werkwijze

Wil je weten hoe het maken van jouw website in zijn werk gaat. Hier wordt uitgelegd welke stappen worden genomen om tot een complete website te komen.

Domeinnaam

Wat nu precies een goede domeinnaam is, is de naam die al weken in uw gedachte zit. Leg die naam vandaag nog vast!

WordPress

Bij XLWebsite maken we een website met uw eigen huisstijl. Samen gaan we aan de slag om het design te maken, die bij uw bedrijf past.

Branche

Kijk hier voor de branches waar wij websites voor maken. Aan iedere branche zit een ander verhaal.

Contact formulier