Contact

Neem contact op met XLWebsite

Over Madeleine Timmermans

Madeleine is een dame die haar passie heeft gevonden in de grafische vormgeving. Ze heeft vele talenten en komt uit de hoek van de accountancy. Vele jaren werkte ze met computers en nu vallen de stukjes in één. Ze is erg gepassioneerd over het maken van aantrekkelijke, intuïtieve en gebruiksvriendelijke webontwerpen die mensen zouden helpen om gemakkelijker toegang te krijgen tot de informatie die ze nodig hadden.

Ze haalt veel voldoening uit het bieden van goede oplossingen. Servicegerichtheid, oplossend vermogen zijn bij haar van toepassing. Vijf jaar verdiepte ze zich in het maken van websites en ze heeft meer en meer het gevoel gekregen om verder te gaan in het bouwen van websites. Ze heeft er veel plezier in om een waardevolle website te maken. Neem contact op met XLWebsite!

“Met XLWebsite wil ik graag de zorgen van het aanvragen van een domeinnaam, het regelen van de hosting, het kiezen van een thema en pagebuilder en het bouwen van een website voor de klant uit handen nemen.”

Madeleine

Kopje koffie met XLWebsite

"Wat zou jij doen als je weet dat je niet kan falen"

Telefonisch bereikbaar op:

Mobiel:
06-45 70 15 65

Bezoek adres:
Torenweg 5a
3235 NS  Rockanje

Email adres:
info@xlwebsite.nl

Kvk nummer:
72924829

Algemene voorwaarden

De minimale benodigdheden voor een website zijn:

  • URL en hosting
  • Thema en design
  • Content, dat bestaat uit, teksten, afbeeldingen en video’s e.d.

Een URL is de domeinnaam die jij hebt gekozen voor jouw website.

Hosting is het plekje waar jouw website staat. Bij een hostingsbedrijf huur je ruimte om de website te laten draaien. 

Een website kost tussen de 600,- en 1.600,- bij XLWebsite.

Ja, door het maken van de website uit te besteden, heb je meer tijd voor jouw eigen bedrijf. 

SEO is Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachineoptimalisatie. De zoekresultaten van Google bepalen hoe hoog jouw website in lijst komt. Hoe hoger jouw website in Google komt, hoe groter de kans dat jouw klanten op jouw website komen.

De voordelen van XLWebsite

Wij werken vanuit huis. Het voordeel hiervan is dat wij buiten kantoortijden bereikbaar zijn en de vroege en late uurtjes kunnen gebruiken om jouw website te maken. Voor jou is het voordeel dat onze prijzen laag zijn. En dat wij met een klein budget een geweldige website kunnen maken waarvan je niet kan zien dat het weinig gekost heeft. Onlangs zijn we overgestapt op een snelle en betrouwbare hostingprovider. We werken met WordPress en we hebben een professioneel thema gekozen. En we werken met de beste pagebuilder. Zo kunnen wij een website maken met een professionele uitstraling!

XLWebsite helpt met het Ontwerp,
het Ontwikkelen,
en het Onderhouden.

Contact formulier