Website online zetten

Wij kunnen uw website online zetten.

XLWebsite begrijpt waar jij met je bedrijf naartoe wilt

Wat we doen...

De reis die we samen maken om uw website online te zetten

Een website is meer dan een visitekaartje. Het is een online-adres, waar je jouw klanten kunt laten zien, wat de specialiteiten zijn van jouw bedrijf.

XLWebsite is als geen ander in staat om de doelstellingen voor jouw bedrijf te verwezenlijken. De opzet is dan ook een website te maken waarmee je de door u gestelde doelen kan bereiken. Meer klanten, betere klanten, of juist de klanten waar u meer affiniteit mee hebt. Wij kunnen uw website online zetten.

Cursussen online zetten

Voor de ondernemers die ook cursussen geven is er de mogelijkheid om deze cursussen online aan te bieden. Deze lidmaatschapspagina’s vallen dan bijvoorbeeld achter een betaalsysteem, ook wel Paid Membership genoemd. Via PayPal zijn diverse mogelijkheden zonder extra kosten. In een betaalgedeelte kunnen leden of abonnee’s de workshops bekijken, die alleen voor betaalde leden toegankelijk zijn. En de rest van de site is gewoon toegankelijk voor iedereen. Het betaalgedeelte kan zo ingesteld worden naar uw wensen. We maken het geheel op maat.

1. Kennismaken

Wij vragen het hemd van uw lijf en na een korte rondleiding binnen uw bedrijf, hebben wij een indruk van uw talenten en de opbouw van uw bedrijf.

2. Strategische planning

We maken een planning voor het lanceren van de website. We vullen samen een plan in aan de hand van een vragenlijst.

3 Onderzoek planning

Wij vormen een beeld voor de website en dit bespreken we uiteraard weer met u.

4. Website bouwen

Na het bespreken van de sfeer en de functionaliteiten van de website, gaan we de website bouwen. Het design en de filosofie van het bedrijf zijn belangrijk en dat moet terug komen op de site, die kwaliteit en professionaliteit gaat uitstralen.

5 Website lanceren

Nadat de website uitvoerig getest is, leveren we de complete website op. In overleg met u, kunnen we de website lanceren.

6 Eindfase planning

We kunnen bekijken hoeveel bezoekers zich op de nieuwe website begeven. We blijven contact houden en de nodige wijzigingen aanbrengen. De website heeft na het online zetten nog geregeld updates nodig.

Een website laten maken houdt in:

Werkwijze

Wil je weten hoe het maken van jouw website in zijn werk gaat. Hier wordt uitgelegd welke stappen worden genomen om tot een complete website te komen.

Domeinnaam

Wat nu precies een goede domeinnaam is, is de naam die al weken in uw gedachte zit. Leg die naam vandaag nog vast!

WordPress

Bij XLWebsite maken we een website met uw eigen huisstijl. Samen gaan we aan de slag om het design te maken, die bij uw bedrijf past.

Branche

Kijk hier voor de branches waar wij websites voor maken. Aan iedere branche zit een ander verhaal.

SEO toepassen

Zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt.

Contact formulier