Wat we doen...

De reis die we samen maken naar uw online station

1. KENNISMAKEN

Wij vragen het hemd van uw lijf en na een korte rondleiding binnen uw bedrijf, hebben wij een indruk van uw talenten en de opbouw van uw bedrijf.

2. STRATEGISCHE PLANNING

We maken een planning voor het lanceren van de website. We vullen samen een plan in aan de hand van een vragenlijst

3. ONDERZOEK PLANNING

Wij vormen een beeld voor de website en dit bespreken we uiteraard weer met u.

4. WEBSITE BOUWEN

Na het bespreken van de sfeer en de functionaliteiten van de website, gaan we de website bouwen. Het design en de filosofie van het bedrijf zijn belangrijk en dat moet terug komen op de site, die kwaliteit en professionaliteit gaat uitstralen.

5. WEBSITE LANCEREN

Nadat de website uitvoerig getest is, leveren we de complete website op. In overleg met u, kunnen we de website lanceren.

6. EINDFASE PLANNING

Vanaf dat de website online staat kunnen we bekijken hoe de bezoekers zich op de nieuwe website begeven. We blijven contact houden en de nodige wijzigingen aanbrengen. De website heeft na het online zetten nog geregeld updates nodig.

2018

Gemaakt

11

Websites

26

In onderhoud

2

Medewerkers

Wat ze zeggen...

Wat zeggen onze klanten over ons?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Lightweight Structures
Prima samenwerking en een snel en uitstekend resultaat. Aanrader!
Aldert Verheus
Desiree

Mijn passie is paarden en hoop om werk te vinden met het trainen van paarden. De website sluit aan op wat in de paardensport gebruikelijk is. Zo krijg ik nu dagelijks reacties en heb gisteren mijn eerste klant mogen ontvangen. Dankjewel Madeleine xxx

FOTOLOOG.nl

De kracht van Madeleine is haar doorzetting vermogen en altijd opzoek naar een oplossing. Zo kende mijn website veel problemen door de vele video's welke ik op de website wil laten zien. De oplossing is zowel functioneel als praktisch. Mensen kunnen de films bekijken op alle platforms (pc, tablet en mobieltelefoon).  Ga zo door!

Buro Destri

Het was voor ons best spannend om onze website te laten maken. We zagen erg op tegen de hoeveelheid werk, die het maken van een website met zich meebrengt. Maar deze dame staat nergens van te kijken en staat vol in het leven. Mensen, heb je een vraag stel hem gerust aan XLwebsite. Ook al twijfelde wij ook wel in het begin. Bedankt voor de mooie website.

Trambaan Den Haag

Met aandacht gemaakt

Snel en vakkundig

Neem contact met ons op...

Om een afspraak te maken, stuur ons een bericht.

    Jouw naam (verplicht)

    Jouw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Jouw bericht