Offerte

Gratis offerte website

Wil je een gratis offerte laten maken? 

Voor een nieuwe website is veel informatie nodig. Maar wees gerust, wij verzorgen dit voor U. Na het maken van een afspraak komen wij naar u toe. Wij vragen het hemd van uw lijf en na een korte rondleiding binnen uw bedrijf, hebben wij een indruk van uw talenten en de opbouw van uw bedrijf. Hiermee gaan wij aan de slag. We maken graag een gratis offerte. Rekening houdende met bedrijfslettertypes en kleuren welke nu al binnen uw bedrijf gebruikt worden. Wij denken dan aan briefpapier, visite kaartjes, folders, bedrijf auto’s en alles waarmee u in het verleden uw bedrijf mee naar buiten bracht.

Desiree Horsemanship heeft een gratis offerte laten maken
All4you Flowers heeft een website laten maken

Betaalbare website

XLWebsite is er ook voor ZZP-ers. Voor elk budget een passende website. Om kosten lager te houden kunt u er ook voor kiezen zelf de teksten aan te leveren. Deze teksten verwerken wij dan in uw website. Mensen kijken plaatjes en lezen minder naar mate de teksten langer worden. Wij werken dan ook met vaste fotografen die voor ons de benodigde foto’s aanleveren.  Natuurlijk zitten hier kosten aan verbonden. Goede sfeer en impressie foto’s zijn de kracht van elke geslaagde website. Wij streven naar 100% tevredenheid.

Voor een prijsopgave kunt u het contact formulier invullen.

Website vernieuwen

Wij kunnen uw verouderde website vernieuwen of een geheel nieuwe website voor uw bedrijf maken

Responsive webdesign

Responsive webdesign betekent dat het design en de layout geschikt zijn voor mobiel en tablet.

Onderhoud

Wij zorgen voor updates van WordPress en plugins, na oplevering van uw website.

Geldwaardig

Er zijn veel andere grote bedrijven, die dezelfde werkzaamheden uitvoeren zoals ik. Hierin probeer ik onderscheid te maken. Het is mijn bedoeling om met een klein budget van de klant, zoiets moois te maken, dat je niet kan zien, dat het zo weinig gekost heeft. Het voordeel voor jou als klant is dat je voor weinig geld, toch een mooie website hebt van jouw bedrijf.

Prijzen tabel

De prijzen van het maken van een website zijn verschillend door de keuze om zelf de teksten en/of de foto’s aan te leveren of dat wij dat voor u verzorgen. De jaarlijks terugkerende kosten zijn voor de hosting van de website en de domeinnaam registratie. Dit gebeurt via onze eigen servers. Het eerste jaar zit dit in de prijs.

Small

excl. tekst en foto's
895
  • incl. 1e jaar hosting en domein
  • jaarlijks abonn € 103,-
  • * servicecontract (optie)

Medium

incl tekst OF foto's
1.295
  • incl. 1e jaar hosting en domein
  • jaarlijks abonn € 103,-
  • * servicecontact (optie)
Popular

XLarge

meer dan 5 pagina's
1.995
  • incl. 1e jaar hosting en domein
  • jaarlijks abon € 103,-
  • * servicecontract (optie)

Het onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig. Net als andere computersystemen heeft ook een webserver ondersteuning nodig. Dit onderhoud is inbegrepen bij de jaarlijkse terugkerende kosten.

Prijslijst kleine en grote aanpassingen

Wij berekenen een starttarief van € 25,- inclusief de eerste 30 minuten. Hierna berekenen we € 50,- per uur.

* Het servicecontract

Het zou binnen uw bedrijf kunnen zijn dat er met vaste regelmaat activiteiten bij kunnen komen of andere relevantie informatie moet worden aangepast. Wij kunnen maandelijks aanpassingen voor u uitvoeren. Met ons servicecontract heeft u één vast bedrag ongeacht het aantal aanpassingen op uw website. Prijs in overleg.

Gratis offerte website

Mobiel: 06-45701565

Bezoek adres:
Torenweg 5a
3235 NS  Rockanje

Email adres:
info@xlwebsite.nl

KvK nummer:
72924829