Heb je als ZZP'er een eigen website nodig?

Ja, je hebt een website nodig.

Wij, van XLWebsite kunnen je helpen.

Wat zijn de voordelen van een eigen website?

Er zijn veel voordelen ten opzichte van andere sociale kanalen. Je bent de baas over je eigen website en het maakt je leven als ondernemer makkelijker. Een groot voordeel is dat je jouw eigen huisstijl kunt toepassen. En je zit niet aan algoritmes en regels vast die continu veranderen. Het is makkelijk om je eigen website te bouwen, maar als je dat niet ziet zitten is het ook niet duur om de website te laten bouwen. Zeker niet bij XLWebsite. Als de website eenmaal klaar is, kan je het zelf eenvoudig bijhouden. En een website is meer dan een digitaal visitekaartje. Het laat in één oogopslag zien wie je bent en je laat naar voren komen waar je goed in bent en je kan ook voorbeelden tonen in jouw portfolio wat je al hebt gemaakt. Met het juiste design en thema heeft jouw website een professionele look.

Online aanwezigheid

Een website stelt je in staat om online aanwezig te zijn en jezelf te presenteren aan een breder publiek. Potentiële klanten kunnen je gemakkelijk vinden en contact met je opnemen via je website.

Professionaliteit

Een goed ontworpen website geeft een professionele uitstraling aan je bedrijf. Het toont aan dat je serieus bent over je werk en geeft vertrouwen aan potentiële klanten.

Zichtbaarheid in zoekmachines

Door relevante inhoud op je website te plaatsen en zoekmachine-optimalisatietechnieken toe te passen, kun je de zichtbaarheid van je website in zoekmachines vergroten. Dit kan leiden tot meer organisch verkeer en meer potentiële klanten.

XL website design
SEO toepassen

Portfolio en diensten

Je kunt je website gebruiken om je werk te presenteren en een portfolio van je eerdere projecten op te bouwen. Ook kun je je diensten en expertise uitgebreid beschrijven, zodat potentiële klanten een duidelijk beeld krijgen van wat je te bieden hebt.

Communicatie en contact

Een website biedt een platform waarop je gemakkelijk kunt communiceren met je klanten. Je kunt contactformulieren, e-mailadressen en telefoonnummers toevoegen, zodat mensen eenvoudig contact met je kunnen opnemen.

Marketingmogelijkheden

Je kunt je website gebruiken als een marketinginstrument om jezelf te promoten en nieuwe klanten aan te trekken. Dit kan onder andere door het delen van waardevolle inhoud, het opzetten van een blog of het integreren van social media-links.

Al met al kan een eigen website je helpen om je zichtbaarheid te vergroten, professioneel over te komen en nieuwe zakelijke kansen te genereren als zzp’er. Het is een belangrijk hulpmiddel om jezelf te presenteren en je bedrijf te laten groeien.

Een website laten maken houdt in:

Werkwijze

Wil je weten hoe het maken van jouw website in zijn werk gaat. Hier wordt uitgelegd welke stappen worden genomen om tot een complete website te komen.

Domeinnaam

Wat nu precies een goede domeinnaam is, is de naam die al weken in uw gedachte zit. Leg die naam vandaag nog vast!

WordPress

Bij XLWebsite maken we een website met uw eigen huisstijl. Samen gaan we aan de slag om het design te maken, die bij uw bedrijf past.

Branche

Kijk hier voor de branches waar wij websites voor maken. Aan iedere branche zit een ander verhaal.

Contact formulier