Domeinnaam

Weet je al een domeinnaam?

Wij, van XLWebsite kunnen je helpen met het vinden van de juiste website naam.

Domeinnaam registreren

Waar moet een domeinnaam voldoen?

Om een website op het internet te maken, heeft u een passende domeinnaam nodig. Een goede domein naam is meestal de naam welke u al lang in gedachten hebt. Mensen moeten deze naam gemakkelijk kunnen onthouden. Veel korte domeinnamen zijn ondertussen vergeven. Het is altijd een kunst om de juiste domeinnaam te vinden. Het is aan te raden om voor Nederlandse benamingen punt NL te gebruiken. 80% klikt het liefst op een website met punt NL. Een punt NL website is vindbaar en ontvangt dus meer traffic. Het is aantoonbaar veiliger. Er zijn al meer dan 6 miljoen punt NL domeinnamen geregistreerd. Wij van XLWebsite gaan u graag helpen met het registreren van de juiste domeinnaam.

Vindbaar door Google met je domeinnaam

Om je bedrijf beter vindbaar te maken op internet helpt een goede domeinnaam. Kies een korte en makkelijk te onthouden domeinnaam. Gebruik je bedrijfsnaam in de domeinnaam. Het is verwarrend om woorden te vervangen voor cijfers, buiten dat is het ook minder professioneel. Gebruik geen streepjes in je domeinnaam. Is de domeinnaam al bezet? Kies dan niet een streepje in de naam. Je kan beter een hele andere domeinnaam uitzoeken. Om verwarring te voorkomen. Heb je een lokaal bedrijf? Dan kan je de plaatsnaam in je domeinnaam gebruiken. 

Hosting

Hierna is ook een webhosting nodig. Dit is een ruimte op een webserver waar de software van uw website staat. De ruimte moet niet alleen groot genoeg zijn, maar voornamelijk de snelheid is belangrijk. Een snelle server en netwerk zorgt ervoor dat mensen met plezier uw website gaan bezoeken. Zonder wachttijden en pagina’s die snel laden wordt surfen een plezier. Wij van XLWebsite hebben deze servers ondergebracht bij een betrouwbare partner. Siteground is een goede hostingpartij en wordt aanbevolen door WordPress. En plug-ins zorgen voor de back-ups en de updates.

PMU Knap - voorbeeld van een domeinnaam
SEO toepassen

Wat is het nut van SEO?

SEO is Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachineoptimalisatie. De zoekresultaten van Google bepalen hoe hoog jouw website in lijst komt. Hoe hoger jouw website in Google komt, hoe groter de kans dat jouw klanten op jouw website komen. Voorheen vermeldde je een rijtje zoekwoorden, waarop je gevonden wilde worden, maar dat is verleden tijd. Zo werkt Google niet meer. Tegenwoordig is het een combinatie van verschillende manieren waarop jouw website bij Google hoger in de ranking komt. XLWebsite is op de hoogte van de ranking factoren en verwerkt dit in jouw website.

Een website laten maken houdt in:

Werkwijze

Wil je weten hoe het maken van jouw website in zijn werk gaat. Hier wordt uitgelegd welke stappen worden genomen om tot een complete website te komen.

WordPress

Bij XLWebsite maken we een website met uw eigen huisstijl. Samen gaan we aan de slag om het design te maken, die bij uw bedrijf past.

Branche

Kijk hier voor de branches waar wij websites voor maken. Aan iedere branche zit een ander verhaal.

SEO toepassen

Zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt.

Contact formulier