Wat is WordPress?

Wij, van XLWebsite kunnen u helpen met het maken van uw website.

Website laten maken in WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat nodig is om een website te kunnen maken en onderhouden. Wij gebruiken WordPress. Oorspronkelijk was het een CMS voor blogs, maar het is ondertussen veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote bedrijven gebruikt om websites en webshops te bouwen. WordPress wordt dagelijks door-ontwikkeld door mensen over de hele wereld. WordPress werkt met thema's en daarin wordt de website opgebouwd.

Een groot voordeel van WordPress is dat het geen beperkingen kent en het is SEO vriendelijk. XLWebsite is goed in WordPress!

Website teksten

In WordPress kunnen wij uw website teksten met eindeloze designs maken.

Socale media

WordPress biedt handige plugins voor linken naar uw bestaande sociale media.

Fotografie

WordPress biedt mooie designs voor foto's, zoals een slider of een hover effect.

Responsive Layout

WordPress is geschikt voor mobiele telefoon, tablet en PC.

Met aandacht gemaakt.

Koppelingen door Plugins

WordPress plugins zorgen ervoor dat koppelingen in de website vlekkeloos verlopen. We werken dagelijks met het plaatsen van plugins en daardoor verbetert de snelheid van de website.

Thema van WordPress

XLWebsite gebruikt een thema van WordPress, zodat we niet steeds het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. De belangrijkste functies zijn daarin opgenomen. Daardoor kunnen we de kosten enorm besparen. Het thema kan helemaal aangepast worden naar jouw unieke wensen.