Betaalbare website laten maken

Een betaalbare website laten maken?

Wij, van XLWebsite kunnen een betaalbare website bouwen.

Betaalbare website laten bouwen

Wij maken betaalbare websites met een professionele uitstraling, die goed vindbaar is en goed werkt op mobiele telefoon. Bekijk de prijzen en mogelijkheden!

Op zoek naar een website die jouw bedrijf kan helpen om online te groeien? Zoek niet verder! Onze XLWebsite is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke, responsieve en geoptimaliseerde website. 

We bieden een breed scala aan functies, zoals:

Responsief design

Responsief design is het aanpassen van de website aan elk schermformaat. Onze website past zich aan elk schermformaat aan, waardoor jouw website er altijd goed uitziet op desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

We zorgen ervoor dat jouw website zoekmachinevriendelijk is, waardoor je gemakkelijk gevonden wordt door potentiële klanten. Doordat wij ons bezighouden en op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van SEO, kunnen we die kennis weer gebruiken bij jouw website.

Sommandas Financials

Eenvoudig te beheren

De website is gemakkelijk te beheren en bij te werken, waardoor je snel wijzigingen kunt aanbrengen zonder technische kennis. Heb je geen tijd of geen zin om je hierin te verdiepen en ben je liever met je eigen bedrijf bezig, laat het bijwerken van jouw website over aan XLWebsite.

WordPress

We maken de website met WordPress, dit is een CRM systeem en is voor iedereen toegankelijk, een open source. Het is snel, veilig en gemakkelijk te gebruiken.

Integratie van sociale media

We maken het gemakkelijk om sociale media-accounts te integreren in jouw website, waardoor je meer bezoekers kunt aantrekken en jouw merkbekendheid kunt vergroten.

Veiligheid en betrouwbaarheid

We maken gebruik van speciale plugins zodat jouw website veilig en betrouwbaar is, zodat je geen zorgen hoeft te maken over het verlies van gegevens of beveiligingsproblemen.

Kortom, onze XLWebsite is de perfecte oplossing voor bedrijven die online willen groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Een website laten maken houdt in:

Werkwijze

Wil je weten hoe het maken van jouw website in zijn werk gaat. Hier wordt uitgelegd welke stappen worden genomen om tot een complete website te komen.

Domeinnaam

Wat nu precies een goede domeinnaam is, is de naam die al weken in uw gedachte zit. Leg die naam vandaag nog vast!

WordPress

Bij XLWebsite maken we een website met uw eigen huisstijl. Samen gaan we aan de slag om het design te maken, die bij uw bedrijf past.

Branche

Kijk hier voor de branches waar wij websites voor maken. Aan iedere branche zit een ander verhaal.

Contact formulier