Internetbureau Delft

Internetbureau in Delft?

Ben je op zoek naar een webdesigner in Delft?

Webdesigner in Delft

Ben je op zoek naar een webdesigner in Delft? Is jouw website verouderd en heb je mooie plannen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hoewel, ons huidige adres is in Rockanje. Tot 3 jaar geleden woonden we bij Delft in de buurt. Delft is natuurlijk wel een hele leuke stad met veel historie. Maar laat je niet afleiden. Wij maken graag websites voor ondernemers uit Delft. Door de technologie van tegenwoordig kunnen we de afstand overbruggen.

Professioneel webdesign in Delft

We bepalen het doel en de doelgroep van jouw website. En we bedenken wie je wilt bereiken en welke informatie, producten of diensten je op de website gaat aanbieden. Bedenk dat wat jij het belangrijkst vindt, dat geven we de aandacht. Daarop wil je gevonden worden door de zoekmachines.

XLWebsite ontwerpt een ruwe schets van de lay-out en de structuur van de website. Dit kan helpen bij het bepalen van welke pagina’s en functies je nodig hebt. Daarna begint het bouwen van de website.

De website van de Bilderboom

WordPress specialist

XLWebsite maakt jouw website in WordPress. WordPress is een bewezen betrouwbaar platvorm met oneindig veel mogelijkheden. We gaan aan de slag met de teksten en afbeeldingen die jij aanlevert. Daar gaan we je natuurlijk mee helpen. Zorg ervoor dat de inhoud gemakkelijk te begrijpen en toegankelijk is voor de doelgroep.

Maatwerk

Een mooi design is belangrijk en de juiste uitstaling is net zo belangrijk. Wij van XLWebsite zijn hier sterk in. Ook al werken we met de design, het maken van een website is altijd maatwerk, met een logische indeling en routing binnen de website.

XL website design
SEO toepassen

SEO

We optimaliseren de website voor zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat deze gemakkelijk gevonden kan worden door toekomstige bezoekers en potentiële kopers. We zorgen ervoor dat de website voldoen aan de eisen voor privacy en gegevensbescherming.

Kortom, ondernemers uit Delft, wij van XLWebsite zijn er voor jou, en wij kunnen met jou samenwerken aan een mooie website, door e-mail en online meetings. Net alsof we bij je om de hoek zitten!

Een website laten maken houdt in:

Werkwijze

Wil je weten hoe het maken van jouw website in zijn werk gaat. Hier wordt uitgelegd welke stappen worden genomen om tot een complete website te komen.

Domeinnaam

Wat nu precies een goede domeinnaam is, is de naam die al weken in uw gedachte zit. Leg die naam vandaag nog vast!

WordPress

Bij XLWebsite maken we een website met uw eigen huisstijl. Samen gaan we aan de slag om het design te maken, die bij uw bedrijf past.

Branche

Kijk hier voor de branches waar wij websites voor maken. Aan iedere branche zit een ander verhaal.

SEO toepassen

Zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt.

Contact formulier