Weet je al een domeinnaam?

Wij, van XLWebsite kunnen u helpen met het vinden van de juiste website naam.

Domeinnaam

Om een website op het internet te maken, heeft u een passende domeinnaam nodig. Een goede domein naam is meestal de naam welke u al lang in gedachten hebt. Mensen moeten deze naam gemakkelijk kunnen onthouden. Veel korte domeinnamen zijn ondertussen vergeven. Het is altijd een kunst om de juiste domeinnaam te vinden. Om het probleem enigszins op te lossen zijn er behalve de punt NL ook de punt TV, ORG en nog heel veel meer. Het is aan te raden om voor Nederlandse benamingen punt NL te gebruiken en voor Engelse de punt COM. Jaren geleden verzon men het woord "mijn" voor de benaming. Zoals mijnING.nl. Wij van XLWebsite gaan u graag helpen met het registreren van de juiste domeinnaam.

Website teksten

Wij kunnen het maken van uw website teksten voor u uit handen nemen.

Socale media

Uw website krijgt handige linken naar uw bestaande sociale media.

Fotografie

XLWebsite werkt samen met een goede betrouwbare fotograaf.

Responsive Layout

Geschikt voor mobiele telefoon, tablet en PC.

Van klassieke tot moderne ontwerpen.

Hosting

Hierna is ook een webhosting nodig. Dit is een ruimte op een webserver waar de software van uw website staat. De ruimte moet niet alleen groot genoeg zijn, maar voornamelijk de snelheid is belangrijk. Een snelle server en netwerk zorgt ervoor dat mensen met plezier uw website gaan bezoeken. Zonder wachttijden en pagina's die snel laden wordt surfen een plezier. Wij van XLWebsite hebben deze servers ondergebracht bij een betrouwbare partner. Ad hosting draagt zorg voor de back-ups en de hardware.

Wat is het nut van SEO?

SEO is Search Engine Optimization, oftewel Zoekmachineoptimalisatie. De zoekresultaten van Google bepalen hoe hoog jouw website in lijst komt. Hoe hoger jouw website in Google komt, hoe groter de kans dat jouw klanten op jouw website komen. Voorheen vermeldde je een rijtje zoekwoorden, waarop je gevonden wilde worden, maar dat is verleden tijd. Zo werkt Google niet meer. Tegenwoordig is het een combinatie van verschillende manieren waarop jouw website bij Google hoger in de ranking komt. XLWebsite is op de hoogte van de ranking factoren en verwerkt dit in jouw website.