Gratis offerte

Voor een nieuwe website is veel informatie nodig. Maar wees gerust, wij verzorgen dit voor U.  Na het maken van een afspraak komen wij naar u toe. Vragen het hemd van uw lijf en na een korte rondleiding binnen uw bedrijf, hebben wij een indruk van uw talenten en de opbouw van uw bedrijf. Hiermee gaan wij aan de slag. Rekening houdende met bedrijfslettertypes en kleuren welke nu al binnen uw bedrijf gebruikt worden. Wij denken dan aan briefpapier, visite kaartjes, folders, bedrijf auto's en alles waarmee u in het verleden uw bedrijf mee naar buiten bracht.

Voor een standaard website is al 40 tot 50 uur werk nodig.

 

Betaalbare website

XLWebsite is er ook voor ZZP-ers. Voor elk budget een passende website. Om kosten lager te houden kunt u er ook voor kiezen zelf de teksten aan te leveren. Deze teksten verwerken wij dan in uw website. Mensen kijken plaatjes en lezen minder naar mate de teksten langer worden. Wij werken dan ook met vaste fotografen die voor ons de benodigde foto's aanleveren.  Natuurlijk zitten hier kosten aan verbonden. Goede sfeer en impressie foto's zijn de kracht van elke geslaagde website. Wij streven naar 100% tevredenheid.

Voor een prijsopgave kunt u het contact formulier invullen.

Responsive webdesign

Responsive webdesign betekent dat de layout zich aanpassen aan tablet en mobiel.

Nieuwe website of website vernieuwen?

Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we alle mogelijkheden.

Onderhoud

Wij zorgen voor updates van WordPress en plugins, na oplevering van uw website.

Prijzen tabel

De prijzen van het maken van een website zijn verschillend door de keuze om zelf de teksten en/of de foto’s aan te leveren of dat wij dat voor u verzorgen. De jaarlijks terugkerende kosten zijn voor de hosting van de website en de domeinnaam registratie. Dit gebeurt via onze eigen servers. Het eerste jaar zit dit in de prijs.

Small
549,-
excl tekst en foto's

incl 1e jaar hosting en domein

jaarlijks terugkerende kosten € 109,-

* servicecontract (optie)

Medium
769,-
incl tekst OF foto's

incl 1e jaar hosting en domein

jaarlijks terugkerende kosten € 109,-

* servicecontract (optie)

XLarge
989,-
incl tekst EN foto's

incl 1e jaar hosting en domein

jaarlijks terugkerende kosten € 109,-

* servicecontract (optie)

Het onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig. Net als andere computersystemen heeft ook een webserver ondersteuning nodig. Dit onderhoud is inbegrepen bij de jaarlijkse terugkerende kosten.

Prijslijst kleine en grote aanpassingen

Wij berekenen een starttarief van € 17,50 inclusief de eerste 30 minuten. Hierna berekenen we € 35,- per uur.

* Het servicecontract

Het zou binnen uw bedrijf kunnen zijn dat er met vaste regelmaat activiteiten bij kunnen komen of andere relevantie informatie moet worden aangepast. Wij kunnen maandelijks aanpassingen voor u uitvoeren. Met ons servicecontract heeft u één vast bedrag ongeacht het aantal aanpassingen op uw website. Prijs in overleg.