Nieuwe website

Een nieuwe website laten maken

XLWebsite.nl is de perfecte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke, responsieve en geoptimaliseerde website.

Aan welke eisen moet een website voldoen?

Natuurlijk kan het bouwen van een website een complex proces zijn, afhankelijk van het doel en de omvang van de site. Hier is een algemeen stappenplan voor het bouwen van een basiswebsite:

Doelgroep

Bepaal het doel en de doelgroep van de website. Denk na over wie je wilt bereiken en welke informatie of diensten je aanbiedt. Bedenk of je lokaal bekend wilt worden of wil je heel Nederland bereiken met jouw website. 

Domeinnaam

Kies een domeinnaam voor je website en zorg ervoor dat deze beschikbaar is. Kies ook een hostingprovider die bij je past. XLWebsite heeft de beste hostingprovider en daar maken wij de website op. Het voordeel is dat de hostingprovider de juiste snelheid heeft, en daardoor scoor je hoger in de zoekmachines.

SEO toepassen

Het menu

Het bepalen van de indeling en de structuur van de website, helpen wij het bepalen van welke pagina’s je nodig hebt en hoe het menu eruit komt te zien.

Kleuren en design

Kies de kleuren, lettertypen en afbeeldingen. Daar kan XLWebsite mee aan de slag. Zorg dat je alle rechten heb van zowel de aangeleverde teksten en de aangeleverde afbeeldingen.

Content

Maak de tekst in Word als hoofdstukken en zorg ervoor dat de inhoud gemakkelijk te begrijpen is en toegankelijk is voor de doelgroep.

Responsief

XLwebsite zorgt ervoor dat alle pagina’s correct werken en dat alle links en knoppen naar de juiste pagina verwijzen. Ook past de website zich aan elk schermformaat aan, waardoor jouw website er altijd goed uitziet op desktops, tablets en mobiele telefoons.

Branches voor webdesign
contact met XLWebsite

Cookies

XLWebsite maakt een cookies alert, zodat de bezoeker op de hoogte is en kan kiezen.

Updaten

Na het publiceren zorgt XLWebsite ervoor dat deze regelmatig wordt bijgewerkt en onderhouden om ervoor te zorgen dat deze up-to-date blijft en goed blijft functioneren.

Contact formulier