Welkom bij XLWebsite

Ben je ZZP'er? En ben je heel goed in timmeren, schilderen, tegelen, ben je nagelstyliste of geef je en verzorg je workshops? Dan is een website onmisbaar. Op het internet zijn vele bedrijven die voor jou een website online kunnen plaatsen. Zowel zelfbouwen tot dure contracten waarin alles voor jou wordt verzorgd. XLWebsite is anders. Wij zijn gericht om jouw omzet te vergroten. De door ons gebouwde website moet voor jou meer klanten, contacten en zeker ook marktaandeel gaan opleveren. Een website laten maken door XLWebsite is dan ook de juiste keuze. XLWebsite werkt samen met een vast team van ontwikkelaars, schrijvers, fotografen. Wij zijn snel en flexibel. XLWebsite bouwt een waardevolle website met de uitstraling van jouw bedrijf. XLWebsite is een betrouwbare partner in de ICT. U kunt rekenen op goede adviezen.

Voordelen website laten maken door XLWebsite:

  • Een persoonlijk aanspreekpunt
  • Een vrijblijvende offerte en goede prijsafspraken
  • Een waardevol en creatief ontwerp
  • Eigen hosting op betrouwbare snelle servers
  • Geschikt voor mobiel en tablet

Een website is meer dan een visitekaartje. Het is een online-adres, waar je jouw klanten kunt laten zien, wat de specialiteiten zijn van jouw bedrijf.

XLWebsite is als geen ander in staat om de doelstellingen voor jouw bedrijf te verwezenlijken. De opzet is dan ook een website te maken waarmee je de door u gestelde doelen kan bereiken. Meer klanten, betere klanten, of juist de klanten waar u meer affiniteit mee hebt.

Voor de ondernemers die ook cursussen geven is er de mogelijkheid om deze cursussen online aan te bieden. Deze lidmaatschapspagina’s vallen dan bijvoorbeeld achter een betaalsysteem, ook wel Paid Membership genoemd. Via PayPal zijn diverse mogelijkheden zonder extra kosten. In een betaalgedeelte kunnen leden of abonnee’s de workshops bekijken, die alleen voor betaalde leden toegankelijk zijn. En de rest van de site is gewoon toegankelijk voor iedereen. Het betaalgedeelte kan zo ingesteld worden naar uw wensen. We maken het geheel op maat.

 

 

 

 

Waar een wil is, is een weg!

Specialiteiten

Werkwijze

Wil je weten hoe het maken van jouw website in zijn werk gaat. Hier wordt uitgelegd welke stappen worden genomen om tot een complete website te komen.

Lees meer over Werkwijze

Domeinnaam

Wat nu precies een goede domeinnaam is, is de naam die al weken in uw gedachte zit. Leg die naam vandaag nog vast!

Lees meer over Domeinnaam

WordPress

Bij XLWebsite maken we een website met uw eigen huisstijl. Samen gaan we aan de slag om de site te maken, die bij uw bedrijf past.

Lees meer over WordPress

Branche

Kijk hier voor de branches waar wij websites voor maken. Aan iedere branche zit een ander verhaal.

Lees meer over Branches

Gemaakt door XLWebsite

Voorbeelden van Thema's